________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Μην κάνει κάποια σέξι εμφάνιση μία από τις άφωνες αλλά καλλίπυγες τραγουδίστριες της σύγχρονης εποχής, και όλα τα δυτικά Μέσα προβάλλουν την «είδηση».

Δεν είδα ωστόσο κάπου να αναμεταδίδονται οι δηλώσεις που έκανε ο θρυλικός Ρότζερ Γουότερς των Pink Floyd, αλλά η δικαιολογία είναι αυτονόητη: «Είναι πολιτικές - υπέρ των Παλαιστίνιων και εναντίον του Ισραήλ».

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που μεταδόθηκε χτες βράδυ από το «κόκκινο πανί» για τα αμερικάνικα ΜΜΕ , «RT America», ο Γουότερς έδωσε δημοσιότητα και σε ένα ζήτημα που αποτελεί «ταμπού» για τα αμερικάνικα Μέσα. Η κίνηση «Βoycott Israel» που καλεί τα αμερικανικά μουσικά συγκροτήματα να μην κάνουν συναυλίες στο

Ισραήλ, όσο συνεχίζεται η κατοχή της παλαιστινιακής Γης.

Ο Γουότερς και άλλοι υποστηρικτές του καλλιτεχνικού μποϋκοτάζ προς το Ισραήλ, πρόσφατα είχαν κάνει έκκληση στο συγκρότημα των Radiohead να μην δώσουν συναυλία στο Τελ Αβίβ.

Για να πάρουν την απάντηση: «Δεν εγκρίνουμε την ισραηλινή κυβέρνηση. Αλλά ούτε την διακυβέρνηση Τραμπ. Κι όμως δίνουμε συναυλίες στις ΗΠΑ».

Αφού αναφέρθηκε στην ένταση που έχει προκαλέσει μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας η απόφαση Τραμπ για νέα οικονομικά αντίποινα, επέστησε την προσοχή στην επιρροή του ισραηλινού λόμπι ιδιαίτερα στην περίπτωση των δηλώσεων του Thom Yorke ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχουν οι Radiohead στο Boycott Ισραήλ.

Όπως δήλωσε ο Γουότερς στο RT «οι Παλαιστίνιοι βρίσκονται υπό κατοχικό καθεστώς και υπάρχει οργανωμένη αντίσταση εναντίον της κατοχής».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου γιατί τα αμερικάνικα Μέσα δεν μεταδίδουν το μήνυμα του «μποϋκοτάζ στο Ισραήλ» «ούτε καν στα νυχτερινά talk shows: Απάντησε: «Δεν γνωρίζουμε αν η εντολή έρχεται από υψηλά ιστάμενους ή από κάπου αλλού. Διαλέχτε». - zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours