________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Μια μητέρα από το Τέξας το έβαλε σκοπό να γίνει διάσημη με τα... οπίσθια της και μάλιστα με την παρότρυνση του άνδρα της.
Η Courtney Ann ξεκίνησε το λογαριασμό της texasthighs στο instagram όταν ο σύζυγός της τη φωτογράφιζε συνεχώς, λέγοντας της πόσο σέξι έδειχνε. Ήταν εντυπωσιασμένος με το πως διατηρούνταν σε φόρμα παρά το πολυάσχολο πρόγραμμα της.
texasthighs3
Η γυναίκα αποφάσισε λοιπόν να... εμπνεύσει τις μητέρες όλου του κόσμου ότι μπορούν να έχουν παιδιά και να παραμένουν σέξι.
texasthighs7
Ποζάροντας μόνο με τα απαραίτητα ή και χωρίς μπροστά από το φακό του άνδρα της, η Courtney Ann ανεβάζει στη συνέχεια τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό. Πλέον έχει πάνω από 430 χιλιάδες followers στο instagram ωστόσο ορισμένα μέλη της οικογένειας της αλλά και φίλοι της δεν είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί με την ιδέα.
texasthighs11
Η ίδια δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τις αντίθετες απόψεις και ισχυρίζεται ότι ο λογαριασμός της είναι ένας τρόπος να γιορτάσει το πόσο σκληρά γυμνάζει το σώμα της.
texasthighs6
Όπως υποστηρίζει τα δύο παιδιά της, εννέα και δώδεκα ετών είναι περήφανα για τη ξαφνική δόξα της μητέρας τους.
texasthighs9
Μάλιστα έχει μετατρέψει τα «διάσημα» οπίσθια της σε μια μικρή επιχείρηση, καθώς έχει δημιουργήσει και site όπου τα μέλη με 12 ευρώ μπορούν να δουν αποκλειστικές φωτογραφιες της και να αγοράσουν μπλουζάκια με τα... κάλλη της.

texasthighs5 texasthighs2 texasthighs8 texasthighs4 texasthighs1
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours