________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Οι άνθρωποι είναι τσακάλια και το δηλώνουν ευθαρσώς... Θεωρούν την αρπαγή δικαίωμα τους... Δεν μπορείς να συζητήσεις πολιτικά μαζί τους. Απλά δεν γίνεται.

Δείτε τι λένε... Διαμαρτύρονται για την κατάληψη του τζαμιού στα Ιεροσόλυμα από τους Ισραηλινούς, αλλά επικαλούνται την δική τους κατάληψη το 1453...Δεν παλεύονται.

Δύο άτομα προσευχήθηκαν μέσα στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν την μη διάθεσή της στους μουσουλμάνους για την τέλεση προσευχής, συγκρίνοντας την κίνησή τους με τα μέτρα που πήρε η ισραηλινή αστυνομία στο τζαμί του Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την Hurriyet.


Τα δύο άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως οι Χαλίλ Ακυαμαν και Μαχμούτ Αλάν έφτασαν στο μουσείο και ξαφνικά ξεκίνησαν να προσεύχονται μέσα σε αυτό.
Οι αστυνομικές Δυνάμεις περίμεναν να τελειώσουν την προσευχή τους και μετά αμέσως τους μετέφεραν μακριά από το μουσείο.

Οι δύο δήλωσαν πως προσευχήθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός που το μουσείο είναι κλειστό για προσευχές
«Το Ισραηλ μπήκε στο Αλ Ακσά χθες. (Η Αγία Σοφία) δεν είναι μουσείο αλλά τζαμί. Υπάρχει μια απαγόρευση στους μουσουλμάνους. Ο Σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής την κατέλαβε. Είναι τζαμί και προσεύχομαι. (Οι ισραηλινοί) μπήκαν στο Αλ Ακσά με αρβύλες και κόσμος μπαίνει (στην Αγία Σοφία) με παπούτσια και τέτοια πράγματα» δήλωσε ένας από τους δύο άντρες.
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours