________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

 Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ της ερχόμενης περιόδου με τον Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο. Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στο «διαζύγιο» με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ ρωτήθηκε και για τον Ιβάν Σαββίδη.

«Η αλλαγή του Σούλη είχε αποκλειστικά μπασκετικά και αγωνιστικά κριτήρια. Πιστεύαμε πως η ομάδα είχε φτάσει σε ένα επίπεδο που έπρεπε να αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει το μπάσκετ, να αλλάξει φιλοσοφία. Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί είχα συνεργαστεί με τον Σούλη για πρώτη φορά σαν παίκτης πριν από 23 χρόνια. Είχαμε όλοι αποκτήσει φιλικές σχέσεις κι εγώ τον είχα αγαπήσει. Δυστυχώς όμως οι διοικήσεις πρέπει να παίρνουν δύσκολες αποφάσεις», τόνισε αρχικά και αναφέρθηκε στον τρόπο που έγινε η λύση της συνεργασίας με τον 68χρονο προπονητή:

«Δεν έχει γίνει τίποτα που δεν έχει συμφωνηθεί από παλιά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Εκτός από το συναισθηματικό που ήταν δύσκολο, η λύση της συνεργασίας έγινε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε. Στο σωστό τάιμινγκ, που του επιτρέπει να συνεχίσει την καριέρα του, οι όροι του συμβολαίου είναι εξασφαλισμένοι… Ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψη, αλλά ο καθένας έχει ευθύνη για την άποψή του».Σχετικά με την επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου είπε: «Όπως παρακολουθούμε παίκτες, παρακολουθούμε και προπονητές. Τον Ηλία (σ.σ. Παπαθεοδώρου) τον παρακολουθούμε εδώ και χρόνια. Είναι ένας νέος προπονητής, με εμπειρία, έχει δουλέψει στις μικρές εθνικές ομάδες και έχει συνεργαστεί έχοντας άμεση επαφή με τους καλύτερους νέους παίκτες. Έκανε εξαιρετική δουλειά στην Κηφισιά, έκανε εξαιρετική δουλειά στη VTB League, ένα πρωτάθλημα πιο δύσκολο από το εξωτερικό. Κατανοεί τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, τη φιλοσοφία του, τις ανάγκες και τις δυνατότητές του. Θεωρώ πως είναι ιδανική επιλογή. Έχει δουλέψει με τους καλύτερους νέους παίκτες, ξέρει πώς μπορεί να συνεργαστεί μαζί τους, έχει ξεφύγει από την ελληνική φιλοσοφία, έχει πάρει θετικά πράγματα από το εξωτερικό και μπορεί να τα μεταφέρει πλέον σε μας. Ένας προπονητής ασχολείται και με τεχνικά ζητήματα και με προσέγγιση παικτών. Θέλαμε να προσθέσουμε κάτι καινούριο στο καταπληκτικό DNA που έχουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλαμε ανθρώπους με κάτι διαφορετικό για να μας βοηθήσουν. Για τη φιλοσοφία την αγωνιστική θα μιλήσετε με τον προπονητή. Θα τον στηρίξουμε και στις δύσκολες στιγμές».

Για μία πιθανή εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη σημείωσε: «Θα χαρώ πάρα πολύ αν ο κ. Σαββίδης ξέρει το όνομα του νέου προπονητή μας. Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για το σύλλογο. Αν γνωρίζει τι γίνεται στο μπάσκετ, θα είναι μεγάλη χαρά για μένα, προσωπικά».

Ερωτηθείς για το μπάτζετ της ομάδας, απάντησε: «Τα οικονομικά της ομάδας τα κρατώ για μας. Αν ανακοινώσω τώρα το μπάτζετ, πάει η αγορά. Θα μεγαλώσουν οι απαιτήσεις. Η εταιρεία όταν κάνει ισολογισμό τον ανακοινώνει. Το κάνουμε κι εμείς κάθε χρόνο. Το αν θα υπάρξει αλλαγή δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι ένα ευρώ παραπάνω. Δεν μπορώ να απαντήσω και να σχολιάσω για κάτι που γράφτηκε. Αν κάθε μέρα σχολιάζω τι ειπώθηκε ή γράφτηκε, πάει η εργάσιμη μέρα. Δεν θα πρέπει να ασχολούμαι με τίποτε άλλο».
zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours