________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GRΜια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Βουρλιώτης στο περιοδικό «You» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν.

Έχεις κάνει υπερβολές για την εικόνα σου;

Ναι, με θυμάμαι να πηγαίνω γυμναστήριο δύο φορές τη μέρα. Προετοιμαζόμουν για μια εμφάνιση εκείνο το καλοκαίρι στα «MAD Awards» και προκειμένου να έχω το αποτέλεσμα της γράμμωσης και του όγκου που ήθελα μπήκα σε ένα διατροφικό πρόγραμμα που διέλυσε. Σκέψου ότι επί 35 μέρες τρεφόμουν μόνο με μπακαλιάρο και

ρυζογκοφρέτα, ενώ τρείς μέρες πριν από τα βραβεία έκοβα τελείως το νερό για να πάθω αφυδάτωση και να είμαι τελείως στεγνός.

Αυτοκαταστροφικό μου ακούγεται όλο αυτό…

Ναι, και ακραίο και βέβαια μοιραίο γιατί μου δημιούργησε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα στην υγεία μου. Έπαθα οισοφαγίτιδα τύπου Barrett’s, που είναι καρκίνος. Ευτυχώς είχα του κατάλληλους  ανθρώπους δίπλα μου και το πρόλαβα.

 Πώς ένιωσες στο άκουσμα της λέξης καρκίνος;

Είπα αυτό ήταν … Τέλος! Το αξιοσημείωτο ήταν ότι οι γιατροί δεν μου ανέφεραν ποτέ την λέξη καρκίνος, ή γυναίκα μου το ανακάλυψε που είναι μεγάλο μαμούνι και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, τα ψάχνει όλα με λεπτομέρεια στο Internet! Πέρασα καταθλιψάρα, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια νιώθω δυνατός και μια χαρά, έχει μείνει πίσω…

 Έκανες χημειοθεραπείες;

Όχι, έκανα μια θεραπεία που δεν είχε καθόλου φάρμακα, όμως έκανα ένα κλικ και άλλαξα τα πάντα σε σχέση με την διατροφή μου.
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours