________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Παρελθόν από το Star Academy αποτελεί ο Νίκος Καρβέλας, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το Epsilon.

Αφορμή για την ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του μουσικοσυνθέτη με τον τηλεοπτικό σταθμό στάθηκε ο καβγάς που είχε ο Νίκος Καρβέλας με τον παρουσιαστή Star Academy, στο live του Σαββάτου.

Η επίσημη ανακοίνωση: «Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας του με το Νίκο Καρβέλα».

Και σχολιάζει ο Νίκος Μαστοράκης...
ΜΕΝΙΟΣ: "ΚΑΡΒΕΛΑ, ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ...."

Το "Ε" στο λογότυπο του καναλιού σημαίνει πια "Έφυγε" η "Εκδιώχθηκε." Την τύχη της Μελέτη, των Κρατερών, της Ρούλας -- όλων εκείνων δηλαδή που η άφιξη τους είχε μετατραπεί σε υμνητική αποθέωση -- ακολουθεί το Καρβελιού (στην ανακοίνωση αναφέρεται ως ουδέτερο "το Νίκο Καρβελιού") μετά τον σκυλοκαβγά του με τον ισχυρό άνδρα του τηλεοπτικοί σταθμοί, του κ. Μίνιου Φουρκίστηκε που λύνει, δένει και αναπλάθει την ελληνική γλώσσα με την έγκριση 3 εκατομμυρίων Ελλήνων που τον παίρνουν από πίσω. Τα είχα πει εγω στο Καρβελα, do not mix with pitoura because you'll be eaten by chicken. Διαμάχη γιγάντων, Μενιος-Καρβελας, σημειώσατε 1. Για τώρα βεβαία, επειδή έπονται δικαστήρια και ίσως και άλλες αποχωρίσεις, τόσες πολλές που θα μπορούμε να μιλάμε πια για ...αποχωρητήριο. - Nico Mastorakis


Εμείς πάντως, θα το λέμε... Φουρθιώτη, δεν κάνεις για τηλεόραση
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours