________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GRΆσχημα ήταν τα νέα για τις ομάδες στην Α’ κατηγορία της Ρωσίας, καθώς σε αυτήν πήρε την άνοδο η ΣΚΑ Χαμπάροβσκ. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει κάνει κάτι στις υπόλοιπες, ούτε έχει καμία «καυτή» έδρα, με φανατισμένους οπαδούς. Απλώς, σχεδόν όλες τους βρίσκονται στο δυτικό κομμάτι της χώρας, ενώ εκείνη βρίσκεται δίπλα στο βόρειο κομμάτι της Ιαπωνίας.


Κοινώς, για να πάει να αγωνιστεί στο Χαμπάροβσκ κάποια ομάδα της Μόσχας για παράδειγμα, θα πρέπει να κάνει ένα αεροπορικό ταξίδι 8 ωρών, ή εάν κάποιος είναι μερακλής, μπορεί να το κάνει και με αυτοκίνητο σε… μόλις 107 ώρες.

Η νίκη επί της Όρενμπουργκ με 5-3 έδωσε στην ΣΚΑ το «εισιτήριο» για τα… σαλόνια του ρωσικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της και στους αντιπάλους την πίκρα για το ταξίδι που έχουν να κάνουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στην τρέχουσα σεζόν του πρωταθλήματος επιθυμούσαν για τους ίδιους λόγους να υποβιβαστεί η Τομ Τομσκ, η οποία ήταν στη μέση της Σιβηρίας.

Πάντως, αυτή δεν είναι η μεγαλύτερη απόσταση στην ιστορία που είχαν να διανύσουν οι ρωσικοί σύλλογοι για να αγωνιστούν εντός χώρας. Στο παρελθόν ταξίδευαν μέχρι το Βλαδιβοστόκ, για να αντιμετωπίσουν την τοπική Λουχ. Με τον υπερσιβηρικό είναι άλλα 760 χιλιόμετρα…
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours