________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Απίστευτες εικόνες κατέγραψε η κάμερα του protothema.gr μέσα από το χώρο δημοφιλούς bar restaurant, όπου οι υπεύθυνοι του έστησαν σκηνές για να κοιμίζουν τους υπαλλήλους τους, προφανώς για να γλιτώσουν τα έξοδα ενοικίασης δωματίων.

Μετά τα κοντέινερ και τα δωμάτια - τρύπες των 8 τ.μ, ήρθαν οι σκηνές εξ Αιγύπτου, καθώς ένας ιδιοκτήτης νεότευκτου μπαρ εστιατορίου το οποίο προσφέρει ακριβά κοκτέιλς με θέα τον καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, σκέφτηκε έναν ευφάνταστο τρόπο προκειμένου να μειώσει τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησης του, αποφεύγοντας τα ακριβά ενοίκια που ζητούν οι ιδιοκτήτες των δωματίων. 

Διαπιστώνοντας προφανώς ότι η τοποθέτηση κοντέινερ στον περιβάλλοντα χώρο του καταστήματος του δεν θα ήταν και η καλύτερη δυνατή επιλογή από άποψη αισθητικής τουλάχιστον, κατέφυγε σε μια άλλη πρωτότυπη λύση καθώς δεν ήταν διατεθειμένος για να βάλει το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στο προσωπικό του.

Σκέφτηκε λοιπόν να αγοράσει… σκηνές. Κανονικές σκηνές σαν κι’ αυτές που συναντάμε στα οργανωμένα κάμπινγκ ή στην έρημο της Αιγύπτου, διότι από κει μάλιστα αγοράστηκαν έναντι 500 ευρώ η μια, όπως θα ακούσετε να λέει στη κάμερα, ένας υπάλληλος του καταστήματος.

Πράγματι, όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, περιμετρικά της επιχείρησης έχουν στηθεί μεγάλες σκηνές, μερικές εκ των οποίων χρησιμοποιούνται ως αποθηκευτικοί χώροι κι άλλες για να κοιμούνται οι εργαζόμενοι, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε ένα παράνομο υπαίθριο κάμπινγκ και είναι απορίας άξιο, πως οι αστυνομικές και λοιπές Αρχές επέτρεψαν να συμβεί αυτό σε ένα χώρο που βρίσκεται στην «καρδιά» του νησιού και τα απογεύματα κατακλύζεται από εκατοντάδες τουρίστες.

protothema.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours