________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η στιγμή που ένα ελικόπτερο Mi-8T της Converse Avia πέφτει και συνθλίβεται πάνω σε ένα κτίριο κάνει το γύρο του διαδικτύου και σοκάρει. Το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης του ελικοπτέρου στην περιοχή Poikovsky της Ρωσίας.

Η ακριβής ημερομηνία του ατυχήματος δεν διευκρινίζεται. Στο βίντεο μπορεί κανείς να διακρίνει καθαρά η στιγμή που πέφτει το ελικόπτερο πάνω στο κτίριο και γίνεται κομμάτια…Οι αιτίες του εν λόγω ατυχήματος είναι ακόμα υπό διερεύνηση.

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στα ελικόπτερα της εταιρείας Converse Avia. Ένα ακόμα Mi-8AMT τον Οκτώβριο του 2017 έπεσε κοντά στην πόλη Barentsburg στο Spitsbergen, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα ένα Mi-2 έπεσε πάνω σε μια κεραία την ώρα της απογείωσης του από το αεροδρόμιο του Russk.

Σημειώνεται ότι τα ελικόπτερα αυτά είναι δικινητήρια και πρωτοκατασκευάστηκαν από τη Σοβιετική Ένωση. Εκτός από μεταγωγικό ο τύπος αυτού του ελικοπτέρου αυτού, χρησιμοποιείται και ως επιθετικό όπως επίσης και σε ρόλους αναγνώρισης και επιτήρησης μεταξύ άλλων.

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours