________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Αυτή είναι η αηδιαστική στιγμή που μια γυναίκα από τον Καναδά έκανε την ανάγκη της στο εστιατόριο Tim Hortons και μετά την πέταξε στο προσωπικό του εστιατορίου...

Στο βίντεο η γυναίκα φαίνεται να τσακώνεται με έναν από τους υπαλλήλους του μαγαζιού πριν αποφασίσει να αφοδεύσει στην μέση του μαγαζιού. Στην συνέχεια πήρε μερικές χαρτοπετσέτες και έκατσε στην μέση του πατώματος.

Η γυναίκα καυγάδιζε ακόμα με τον ταμία, όταν έβγαλε μια μπλούζα που ήταν δεμένη στην μέση της και κατέβασε το παντελόνι της. Ο υπάλληλος στέκεται δίπλα στην γυναίκα και καλούσε την αστυνομία, αλλά απομακρύνθηκε όταν εκείνη άρχισε να κάνει την ανάγκη της. Στην συνέχεια η γυναίκα πήρε τα περιττώματα και τα πέταξε τον υπάλληλο.

Η γυναίκα συνέχισε να μαλώνει με τον υπάλληλο, ενώ σκούπιζε τα οπίσθιά της. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά πέταξε τις βρώμικες χαρτοπετσέτες στον υπάλληλο. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι οδήγησε την γυναίκα σε αυτή την πράξη. Η αστυνομία του Καναδά επιβεβαίωσε την σύλληψη της γυναίκας, η οποία στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.


 Δείτε το βίντεο

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours