________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Από την Δικαία Μουλατσιώτη
Λίγα χρόνια πίσω, τα κανάλια βγάζαν μονίμως τύπους και τύπισες που έλεγαν όλο απαξίωση: "Α, εγώ το παιδί μου δε θα το μάλωνα αν ήταν γκέι." Παράλληλα τότε, πολυδιαφήμισαν ως έρευνα την πληροφορία ότι οι γκέι είναι και καλά πιο έξυπνοι, ευπροσάρμοστοι, δημιουργικοί. Θυμάστε; 

Πόσα 15χρονα δώσαν ποπό τότε για να γίνουν έξυπνοι.... Τι καταστροφή.... Άσε που οι γκέι ήταν απειλούμενο είδος και έπρεπε να προστατευτεί μην τυχόν και εκλείψει. Είπες τον γκέι π@ύστη; Είσαι ρατσιστής, φασίστας, χρυσαυγήτης και πάει λέγοντας. Λες "πατρίς, θρησκεία, ορθοδοξία"; Είσαι οπισθοδρομικός και λείψανο. Όπα ωρέ, όπα. 
Ποιος πρέπει να αμυνθεί; Ο ανώμαλος; Ποιος πρέπει να λογοδοτήσει; Ο φυσιολογικός; Ποιος πρέπει να επιβιώσει; Ο πουλημένος χαρτογιακάς που έσπειρε ανέμους; Α Σιών, ως παρθένος επιχειρείς να γεννήσεις το ανήθικο, το κακόβουλο και να το βαπτίσεις αγάπη και Χριστό. 
Ονόμασαν λοιπόν την ανωμαλία, ως διαφορετικότητα και απαιτούν να δείξουμε σεβασμό, ειδάλλως είμαστε ανεπιθύμητοι στην κοινωνία τους. Τι λες, σε τέτοια κοινωνία ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να ανήκω. Γεννάς Σιών, ως

πόρνη που είσαι, το αντίχρηστο και λες στον Έλληνα ότι είναι τεμπέλης και λαμόγιο. Και το'χαψαν και τούτο πολλοί γιατί ήταν επιστημονική έρευνα. Οι έρευνες και οι μεγαλοταινίες είναι μορφές προπαγάνδας της Σιών. Οι έρευνες λειτουργούν πραγματικά ΜΟΝΟ όταν έχουν αντικείμενο κάποιο νέο τρόπο εξόντωσης ή χειραγώγησης. Η αρχαίοι πολιτισμοί κατασκεύασαν θαύματα αλλά ο βδελυγματικός σύγχρονος λειτουργεί με αρχή τη λογική της μαφίας: " πως θα πάρουμε ό,τι θέλουμε με οποιοδήποτε κόστος...για τους άλλους πάντα. Για εμάς μόνο κέρδος ". 
Να η μόλυνση, να τα πειραματόζωα, ναααα, ιδού η διεφθαρμένη, έγκυρη γνώση και επιστήμη μας που μόνο καταστρέφει. Ιδού ο καρκίνος μας. Ξεκίνησε από την ψυχή μας και αφού δε χόρτασε με όλα τα άλλα, τρώει τώρα τη σάρκα μας. Ο καλός θεούλης δεν είναι μαλάκας. Ήξερε τι έλεγε όταν είπε "δε θα ξανακάνω κατακλυσμό, μπορείτε και μόνοι σας". Η υπέροχη δύση, η προηγμένη δύση. Η αρχαία ανατολή, η τριτοκοσμική, αυτή που γέννησε όσα πήρε η δύση και διέστρεψε, γεννώντας τα ορκ που επελαύνουν εδώ και δεκαετίες στον τόπο μας και επιβλέποντάς τα μέσα από το φλεγόμενο μάτι της. Όλα τα έθνη των ανθρώπων πρέπει να αντισταθούν. Οι ξανθοί ξωτικοί ίσως ερθούν να τους βοηθήσουν υπό την ερυθρή σημαία τους. Το λέει και στην προπαγάνδα του άρχοντα όμως: εκείνοι που θα μας λεφτερώσουν θα'ναι οι νεκροί. Οι νεκροί μας. Το αρχέγονο αίμα μας. Το αιώνιο πνεύμα μας. ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Ουδείς άλλος. Λυσσάει ο Κίσινγκερ στις διασκέψεις και επιμένει: "Αποτελειώστε την Ελλάδα". 

Λυσσάει η Σιών και βρυγχάται μανιασμένα γιατί μια φορά ο Μεταξάς την έκοψε. Μια φορά οι παππούδες και γιαγιάδες μας την οδήγησαν πίσω στο ψυχρό υπόγειό της. Και ΤΡΕΜΕΙ η πόρνη την λάμψη στο μάτι του Έλληνα. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ σκεπτόμενη την αποτυχία στο από δεκαετίες εφαρμοζόμενο σχέδιό της. Λογάει ότι το πολύτιμο δαχτυλίδι είναι δικό της και το θέλει, άκουσον άκουσον, πίσω. 
Υπάρχει όμως εκείνος που μπορεί να του επιβληθεί, εκείνος που θεωρεί εαυτόν ταπεινό και ασήμαντο. Εκείνος που αγνοεί την παντοδυναμία του αυτή. Ο ελληνικός λαός άπας και σύσσωμος. Ελλάδα σημαίνει ελευθερία και Έλλην σημαίνει φως εις τους αιώνες των αιώνων. Όχι... δεν λέω παραμύθια.
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours