________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Σχόλιο MATI GR: Συνομωσιολογία και γραφικότητες θα μου πεις... Όμως, αν είσαι ενημερωμένος σχετικά με την "Μουσουλμανική Αδελφότητα" που πρόσφατα κατήγγειλε και ο Άσαντ σε συνέντευξη του στον Παπαχελά, (Μίλησε για οργανωμένους πολυεθνικούς μουσουλμάνους όπως ο Ερντογάν, που προσπαθούν να κατακτήσουν τα κράτη) αλλά και τις τόσες επιθέσεις στην Ευρώπη από φανατικούς μουσουλμάνους, τότε δεν είναι υπερβολή το να συγκρίνεις με τα ορκ όλους αυτούς που εισβάλλουν στην Ευρώπη με την βοήθεια εγχώριων συνεργατών τους.

Μας το λένε άλλωστε... "Όλη η Ευρώπη θα γίνει μουσουλμανική" λέει μουσουλμάνος που ζει 32 χρόνια στην Ελλάδα... ---

Άρχοντας των δαχτυλιδιών - η απομυθοποίηση:

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ 

Από την Δικαία Μουλατσιώτη
1. Middle earth = μέση γη = Μεσόγειος.

2. Στη Μεσόγειο κατοικούν άνθρωποι, χόμπιτ και πλάσματα στα δάση όπως οι Εντ. Είναι δλδ ένα μαγευτικό μέρος γεμάτο ζωή. 
Κάθε έθνος ανθρώπων είναι και βασίλειο, σαφής παραπομπή στη δομή πόλεων-κρατών της αρχαίας Ελλάδας. 
Υπήρχαν επίσης τότε κένταυροι, τέρατα, νύμφες κτλ = η Ελλάδα ήταν ενα μαγευτικό μέρος ανέκαθεν. 

3. Στο σχιστό λαγκάδι ζουν τα ξωτικά και θέλει ταξίδι για να πας εκεί. Τα σύνορά του είναι ένα ποτάμι. Άρα το σχιστό λαγκάδι δε βρίσκεται στη Μεσόγειο. Τα ξανθά ξωτικά με τις υπερικανότητες στην ίαση, στην επικοινωνία και στη μάχη είναι το επονομαζόμενο "ξανθό γένος" δλδ οι Ρώσοι, εξ'αρχής ενάντιοι του ματιού....αυτοί που οι προφητείες της ορθοδοξίας λένε ότι θα βοηθήσουν στον επικείμενο πόλεμο τη Μεσόγειο.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

1. .... Το μάτι του δαίμονα στον πύργο είναι ακριβώς αυτό. Λέγεται ό,τι οι πέρα στο βουνό του Ισραήλ γίνονται τελετές από τις σκοτεινές σέκτες του πλανήτη. Ιλλουμινάτοι, μασόνοι, όπως θέλετε πείτε τους, το ίδιο είναι. Σε αυτές τις τελετές, επικοινωνούν με δαιμόνια τα οποία τους υπαγορεύουν τις επόμενες κινήσεις τους εναντίον της ανθρωπότητας και τον τρόπο εισαγωγής του διαβόλου στη γη. 

2. Ο κακός μάγος Σάρουμαν είναι ο πάπας που εδώ και χρόνια προσπαθεί να ενώσει όλες τις θρησκείες σε ένα διαβολικό κατασκεύασμα, το chrislam. 
Άρα ο καλός μάγος μπορεί να είναι ο άγιος Ιωάννης ο Βατάτζης που λέει ο θρύλος, ο κοιμώμενος βασιλεύς, ο στρατηγός του καλού Ιωάννης πρόδρομος.... είναι κάποια ενανθρωπισμένη δύναμη του Χριστού μας. 

3. Οι 5 σκοτεινοί καβαλάρηδες, πρώην βασιλείς, είναι 5 σέκτες όπως μασόνοι;, 5 οίκοι όπως οι Ρότσιλντ; 5 εξουσίες όπως τα ΜΜΕ; 5 χώρες όπως η Αμερική; 5 οικονομικοί παράγοντες όπως το ΔΝΤ; Μάλλον και οι 5 κατηγορίες. Σύμφωνα με τις προφητείες της ορθοδοξίας είναι 5 χώρες που έλκονται από το δαχτυλίδι και το αναζητούν παντού. Το δαχτυλίδι που θα τους δώσει την εξουσία του ενός πάνω στους πάντες, δλδ την παγκόσμια διακυβέρνηση. Μόλις το βρουν θα πολεμήσουν μεταξύ τους σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.


4. Τα ορκ, είναι κατασκευάσματα του κακού τα οποία προέκυψαν πως; Ήταν ξωτικά τα οποία βασάνισαν και μετέτρεψαν σε ορκ. Ήταν δλδ οι μουσουλμάνοι που τη δεκαετία του 60' ζούσαν όπως εμείς, φορούσαν οι γυναίκες μίνι, ψάξτε...., και στο μεταξύ μέσω ιερής πλύσης εγκεφάλου, μετατράπηκαν σε δολοφόνους-πολεμιστές-τρομοκράτες με αποστολή εναντίον όλων των εθνών της γης και επιβολή με τη βία του θεού τους, δλδ του δαίμονα του ματιού. Ξεχωριστό γεγονός αποτελούν κάποια ορκ πιο μεγάλα και δυνατά από τα άλλα, που γεννήθηκαν έτσι, δεν προέκυψαν από βασανιστήριο. Αυτά δίναν τη διαταγή εφόδου στην ταινία ή ρίχναν την πύλη. Αυτά μπορεί να είναι τα παιδιά των μουσουλμάνων Ή πολεμιστές με τσιπάκι που τους δίνει υπεράνθρωπες ικανότητες στη μάχη. Τεράστια ιστορία το rfid chip. Ψάξτε... για το τσιπάρισμα στρατιωτών στο Βιετνάμ, ψάξτε......

ΤΩΡΑ.....

Τώρα, το κακό με τα ορκ που ξεκινάει; Στη Μόρια. Εκεί τα έφτιαχναν. Που πρωτομπήκαν οι λάθρο; Στη Μόρια της Λέσβου. 70% του πληθυσμού τους ήταν μάχιμοι άνδρες το 2016. Τώρα περισσότεροι. Η έφοδος των ορκ αναμένεται. Χιλιάδες όπλων μπαίνουν παράνομα καθημερινά από τα σύνορα και κρύβονται σε γούβες κάτω στη γη. 
Τα ορκ περιμένουν το σύνθημα της εφόδου. Οι φωτιές των λαών της Μεσογείου αρχίζουν να ανάβουν από βουνό σε βουνό. 
Λίγοι δήμαρχοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Άλλοι είναι κοιμισμένοι και γερασμένοι από το δαιμόνιο. Είναι κατειλημμένοι και χρειάζονται τον καλό μάγο να τους επαναφέρει. Και άλλοι, βυθισμένοι στο γνωστό τους μέχρι τώρα σύστημα της παρακμής, μόλις ξεκινήσει η έφοδος και θεωρήσουν ότι είναι χαμένοι, θα ανάψουν την πύρα να καούν μαζί με τις οικογένειές τους. 

Θα νικήσει η Μεσόγειος και το πολύτιμο δαχτυλίδι θα ριφθεί στη λάβα του βουνού του Χαμού; 
Αυτό αδέρφια μου.... μένει να το πράξουμε....

Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours