________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν (Γραμματικόπουλος), γνωστός κοσμοναύτης ποντιακής καταγωγής, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και στο γλέντι του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο ποντιακής καταγωγής κοσμοναύτης πήγε τη σημαία του ΠΑΟΚ στο διάστημα και την έφερε πίσω μαζί με τις υπογραφές όλων των αστροναυτών, που αποτελούσαν το πλήρωμα του διαστημόπλοιου. Την Κυριακή (13/5) ήταν στη Θεσσαλονίκη ως το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης του «Δικεφάλου» για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Θεόδωρος Γιουρτσίχιν (Γραμματικόπουλος) πήρε δώρο μια φανέλα του ΠΑΟΚ με το όνομά του στην πλάτη και μιλώντας στον Fair Play 96,1 FM της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το πόσο ενδιαφέροντα είναι για τον ίδιο τα ταξίδια στο διάστημα:

«Μόνο 600 άτομα έχουν πάει στο διάστημα και πάντα λέγανε ότι είμαι ο μόνος από την Ελλάδα που πέταξε. Η γη από ψηλά είναι πολύ μεγάλη και όμορφη και πρέπει να κάνουμε τα παιδιά να ζουν σε έναν ειρηνικό και όμορφο κόσμο».

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Ο Ιβάν Σαββίδης είναι φίλος μου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο σημαντικό όχι μόνο για τη Ρωσία και την Ελλάδα, αλλά για όλον τον πλανήτη. Μπορούμε με ευκολία να τον ανακηρύξουμε έναν… συμπαντικό άνθρωπο. Τον άκουγα χθες στην ομιλία του. Έχει πλήρη συνείδηση των πράξεων του και δεν ντρέπεται για καμία από τις πράξεις του. Κι επειδή τον ξέρω πολλά χρόνια, πρέπει να σας πω ότι είναι ένας άνθρωπος με αξίες, που κρατάει το λόγο του, ένας άνθρωπος της τιμής. Για τους φίλους του ΠΑΟΚ να σας ενημερώσω ότι μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή».

Το μήνυμά του προς τον κόσμο:

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά να μη φοβούνται να έχουν μεγάλα όνειρα, γιατί η ζωή είναι στα χέρια τους». 
zougla.gr
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours