________ _ _ _ _ _ _
#

Ξαφνικά πέταξε την μπλούζα του και άρχισε να βρίζει το πλήρωμα του αεροπλάνου

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Με μία πολύ προσβλητική και ανάρμοστη συμπεριφορά ήρθε αντιμέτωπο το πλήρωμα της Ryanair, κατά τη διάρκεια πτήσης, όταν ένας νεαρός άντρας γδύθηκε και άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. 

Συγκεκριμένα ο επιβάτης, παραμένουν άγνωστα μέχρι τώρα τα στοιχεία του, ο οποίος φέρεται να είναι Βρετανός ξαφνικά πέταξε την μπλούζα του και άρχισε να βρίζει το πλήρωμα του αεροπλάνου. Ως ήταν φυσικό τα μέλη του πληρώματος έσπευσαν κοντά του για να τον ηρεμήσουν.

Κάτι που στάθηκε όμως αδύνατο καθώς ο άντρας βρισκόταν σε… κατάσταση υστερίας και κανείς δεν τον έκανε καλά. Μάλιστα είπε στο πλήρωμα πως «αν κάποιος από εσάς προσπαθήσει να με φυλακίσει άλλη μία φορά, θα του σπάσω τα μούτρα», ζητώντας να μείνουν όλοι μακριά του.


Με αυτά τα δεδομένα ο πιλότος ήξερε ότι δε μπορούσε να συνεχίσει την πτήση και ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μαρόκο. Όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε τον ταραξία επιβάτη «καλωσόρισαν» οι τοπικές αστυνομικές αρχές, όπου και τον συνέλαβαν, αναφέρει η The Sun.

Για το γεγονός πήρε θέση και η αεροπορική εταιρεία Ryanair, δηλώνοντας ότι «Δεν θα ανεχθούμε ποτέ τέτοιες ανάρμοστες και προσβλητικές συμπεριφορές, καθώς η ασφάλεια και η άνεση των πελατών μας, του πληρώματος και των αεροσκαφών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».


Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours