________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Τα μαλλιά σου, όπως και το μακιγιάζ σου, μπορούν να βελτιώσουν ή να καταστρέψουν μία ολόκληρη εμφάνισή σου...

Για να δημιουργείς, όμως, όλα τα υπέροχα χτενίσματα που έχεις στο μυαλό σου θα πρέπει να φέρεσαι καλά στα μαλλιά σου συνεχώς.

Αυτό σημαίνει πως καλό είναι να τους κάνεις μία μάσκα μία φορά την εβδομάδα για να τρέφονται σωστά και να προσπαθείς να μην χρησιμοποιείς πολύ συχνά όλα αυτά τα καυτά (στην κυριολεξία) εργαλεία που σιγά σιγά τα καταστρέφουν.

Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου με τον σωστό τρόπο ειδικά όταν είναι ακόμα βρεγμένα. Δες πώς να το κάνεις...Το να βουρτσίζεις τα μαλλιά σου ενώ είναι ακόμα βρεγμένα είναι μία κακή συνήθεια. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείς στρογγυλή βούρτσα ή οποιαδήποτε άλλη βούρτσα στα βρεγμένα μαλλιά σου.

Κάνοντας κάτι τέτοιο αμέσως μετά το λούσιμο θα σπάσει σίγουρα πολλές τρίχες από τα μαλλιά σου πράγμα που δε θέλεις να συμβεί. Αν θέλεις οπωσδήποτε να τα χτενίσεις πάρε μία οδοντωτή χτένα ή ακολούθα τα παρακάτω βήματα:

1. Χρησιμοποιώντας ένα παλιό t-shirt πάρε όσο περισσότερο νερό γίνεται από τα βρεγμένα μαλλιά σου.

2. Άπλωσέ τους ένα κοντίσιονερ ή λίγο λαδάκι για μαλλιά για να μπορούν να χτενίζονται πιο εύκολα.

3. Έπειτα ξεκίνα να χτενίζεις από τις άκρες των μαλλιών σου πηγαίνοντας σιγά σιγά προς τα πάνω. Αν έχεις χοντρή τρίχα μπορείς να τα χτενίσεις πρώτα με μία πιο αραιή χτένα και μετά με μία πιο πυκνή.

4. Τέλος πέρνα τα δάχτυλά σου μέσα από τα μαλλιά σου για να σιγουρευτείς ότι δεν έχουν απομείνει καθόλου κόμποι και ξεκίνησε το styling.

5. Nα θυμάσαι πως τα μαλλιά σου πρέπει να είναι στεγνά κατά τα 3/4 τους για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις βούρτσα. 
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours