________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


Ο όρος «Μακεδονία» υπάρχει και το έχουμε δεχθεί

Σχολιάζοντας το συλλαλητήριο που διοργανώνεται την προσεχή Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, για το όνομα της πΓΔΜ, ο Ν. Παππάς ανέφερε ότι είμαστε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι νομίζει. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι το συλλαλητήριο δεν μπορεί να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και δεν βοηθάει ουσιαστικά τη συγκεκριμένη στιγμή. Το ζήτημα χρειάζεται ψυχραιμία.

Όλοι πρέπει να συμφωνήσουμε, συνέχισε ο Ν. Παππάς, ότι μετά την ενδιάμεση συμφωνία, ο όρος «Μακεδονία» υπάρχει και το έχουμε δεχθεί. Ευχήθηκε να πάνε καλά τα πράγματα στις διαπραγματεύσεις με μια συμφωνία, η οποία θα γίνει αποδεκτή και από την άλλη πλευρά για να ανακτήσει η βόρεια Ελλάδα τον στρατηγικό της ρόλο στην περιοχή.

Σχόλιο MATI GR: Μα πόση μελάνι θα ρίξετε ακόμη για να θολώσετε το τοπίο...; 
Μα τι Έλληνες είστε εσείς που δέχεστε Σολομώντειες λύσεις για τα δίκαια της Ελλάδας;! 

Το FYROM είναι απλά προσωρινό διακριτικό και δεν συνιστά αναγνώριση επίσημης ονομασίας και το ξέρεις.
Πως δηλαδή θα "στρατηγεύσουμε" στην περιοχή δίνοντας το όνομα στους Σκοπιανούς? Τι αερολογίες είναι αυτές. Άλλωστε, ένα προτεκτοράτο είμαστε απλά, χωρίς καν εθνική κυριαρχία και υπακούμε εντολές σκοτεινών κέντρων. Και εσείς, για να καλύψετε την ενδοτικότητα σας -μην πω κάτι άλλο πιο βαρύ- μας ρίχνετε πρόλογο για δήθεν συμφέροντα και τρίχες κατσαρές...Απλά υπηρετείτε ξένα γεωπολιτικά συμφέροντα χωρίς να λογαριάζετε την βούληση και τα δίκαια των Ελλήνων... Πιόνια είστε και θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ο Λαός αν δώσετε έστω και το "Μ" από τον όρο Μακεδονία... 
Δείτε κι εδώ
loading...


Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Αν δεν λειτουργεί το κουμπί, κάντε copy - paste
την διεύθυνση

Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours