________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Φωτό: Μαρία Βούλγαρη και Βασιλική Μελισσουργού

Ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Τα ευαίσθητα» το οποίο έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις καρδιές μας «γεννήθηκε» από δυο νέες  ψυχές, την ποιήτρια και στιχουργό Βασιλική Μελισσουργού και την νέα τραγουδοποιό Μαρία Βούλγαρη.

Η Βασιλική Μελισσουργού κατάγεται από τη Νάξο κι έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Είναι ποιήτρια-στιχουργός με τρεις ποιητικές συλλογές στο ενεργητικό της. Η Μαρία Βούλγαρη, νέα τραγουδοποιός, μελοποιεί την ποίηση της Βασιλικής. Η Μαρία κατάγεται από την Κέρκυρα. Έχοντας ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και όντας επηρεασμένη από το ξένο στερέωμα δημιουργεί νέα ηχοχρώματα με τη μουσική της.

«Τα Ευαίσθητα» στην μορφή που το ακούμε σήμερα δημοσιεύθηκε στο Youtube στις 6 Ιουνίου 2017. Λίγες ώρες πριν την ανάρτησή του στο Youtube,  το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή της ΕΡΤ, Η Φωνή της Ελλάδας.

Τα δύο ταλαντούχα κορίτσια ακόμη δεν ανήκουν σε κάποια δισκογραφική εταιρεία, ενώ το τραγούδι τους δεν έχει διανεμηθεί ακόμα στις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες, αν και όπως λέει η στιχουργός Βασιλική Μελισσουργού: «Ευελπιστούμε σε κάποια συνεργασία».
Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο


Μπείτε και στο κανάλι της Μαρίας Βούλγαρη στο YOUTUBE
Για επικοινωνία μαζί της: Facebook
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours