________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Τα λαμόγια, που κυβερνούν και το Χόλυγουντ, έκαναν την αρρώστια... τέχνη...

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του Robert Pattinson ότι του ζητήθηκε να γυρίσει μία ερωτική σκηνή με ένα... σκύλο, στην ταινία του «Good Time».

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του Twilight βρέθηκε την Πέμπτη καλεσμένος του Jimmy Kimmel όπου διηγήθηκε μια ιδιαίτερα ασυνήθιστη ιστορία από τα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας. Όπως αποκάλυψε η ομάδα Αμερικανών σκηνοθετών Joshua και Benjamin Safdie του ζήτησαν να ικανοποιήσει σεξουαλικά με το χέρι έναν σκύλο.


«Ο χαρακτήρας μου, ο Κόνι έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους σκύλους, για την ακρίβεια νομίζει πως στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκύλος. Και νομίζει πως έχει τον έλεγχο πάνω στους σκύλους» αναφέρει ο Pattinson και συνεχίζει: «Σε μια σκηνή, ένας έμπορος ναρκωτικών μπαίνει στο δωμάτιο και παρακολουθεί τον χαρακτήρα να κοιμάται με ένα σκύλο και να τον ικανοποιεί σεξουαλικά με το χέρι του».

Ο Βρετανός αναφέρει πως δεν ένιωθε άνετα με το συγκεκριμένο στοιχείο της σκηνής και τελικά η παραγωγή της ταινίας κατασκεύασε ένα τεχνητό μόριο σκύλου προκειμένου να γυριστεί η σκηνή.

Η ταινία πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Αυγούστου, στην Αμερική.

Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours