________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Ο αριθμός των ανθρώπων με ιστορικό μετανάστευσης στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 8,5% στο επίπεδο ρεκόρ των 18,6 εκατ. το 2016, κυρίως λόγω της αύξησης του αριθμού των προσφύγων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία.

Μόλις πάνω από το ένα πέμπτο του πληθυσμού, 22,5%, ήταν μετανάστες πρώτης ή δεύτερης γενιάς με τουλάχιστον ένα γονιό να έχει γεννηθεί χωρίς γερμανική υπηκοότητα, ανέφερε η υπηρεσία.


Περίπου 2,3 εκατ. άνθρωποι στη Γερμανία έχουν οικογενειακούς δεσμούς με τη Μέση Ανατολή, με τον αριθμό τους να αυξάνεται κατά σχεδόν 51% από το 2011 και περίπου 740.000 έχουν αφρικανικές ρίζες, κατά 46% περισσότεροι από το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία.

Η μεγάλη πλειονότητα του μεταναστευτικού πληθυσμού, ωστόσο, είχε δεσμούς με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
zougla.gr

Σχόλιο MATI GR: Για στατιστικά στην Ελλάδα όσον αφορά τους αλλοδαπούς -νόμιμους και παράνομους- ούτε λόγος... Άσε που πλέον κανείς δεν πιστεύει τα νούμερα που μας δίνονται...
Το μόνο στοιχείο που έχουμε είναι ότι, παλιά γνωρίζαμε πως η Ελλάδα είχε 99,5% χριστιανούς ενώ τώρα από διάφορες διασταυρώσεις που κάνουμε, ακούμε ότι έχει 70% χριστιανούς... Και που είσαι ακόμα...
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours