________ _ _ _ _ _ _
#

Αν είσαι αστέρας του μπάσκετ όπως ο Σακίλ, ο οποίος έκλεισε μόλις το 45ο έτος της ηλικίας του, το ξόδεμα του χρήματος δεν είναι ακριβώς πρόβλημα.

Εδώ θα μιλήσουμε ωστόσο για τον Σακίλ πριν γίνει Σακίλ, όταν τον πήρε το ΝΒΑ στα είκοσί του και εξασφάλισε αμέσως διαφημιστικό συμβόλαιο αξίας 1 εκατ. δολαρίων.

Και επειδή φαινόταν τι θα γίνει, ο Σακίλ αποφάσισε να το κατασπαράξει σε μια μέρα!

«Όταν είσαι νέος, δεν έχεις και πολύ επιχειρηματικό μυαλό», είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του, εξομολογούμενος πως δεν ήξερε για φόρους και κρατήσεις: «Νόμιζα πως θα πάρω ένα εκατομμύριο στο χέρι. Στην πραγματικότητα, πήρα μόλις 600.000».
ssqqaauullniilllfd2
Πώς τα έφαγε όμως σε λιγότερο από μια ωρίτσα; Εύκολα! Πετάχτηκε μέχρι την πλησιέστερη αντιπροσωπεία της Mercedes, μιας και ήθελε πάντα μια μαύρη από δαύτες. Και μετά: «Επέστρεψα σπίτι και ο μπαμπάς μού είπε κάτι σαν "είναι ωραία, πού είναι η δικιά μου;", κι έτσι είπα στον τύπο πως ήθελα άλλη μία… και μετά επέστρεψα στο σπίτι και η μαμά μού είπε "είναι ωραίο, εγώ δεν θέλω ένα μεγάλο, θέλω ένα μικρό"».
Και ξαναπετάχτηκε στον αντιπρόσωπο, φτιάχνοντάς του προφανώς τη μέρα. Κι ενώ αυτή η μέρα έκλεισε ιδανικά, μετά του τηλεφώνησαν από την τράπεζα για να καλύψει ένα μικρο-υπόλοιπο της τάξης των… 80.000 δολαρίων. Ο πιτσιρικάς κατατρομοκρατήθηκε που ξεκοκάλισε το εκατομμυριάκι σε χρόνο-αστραπή, κι έτσι προσέλαβε οικονομικό σύμβουλο για να τον μαζεύει από τις υπέρμετρες σπατάλες.
ssqqaauullniilllfd3

Παρά τις σπατάλες βέβαια, σήμερα η περιουσία του μετρά 350 εκατομμύρια, με τα 290 από αυτά να προέρχονται από τη σπουδαία καριέρα του στο NBA…

Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours