________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στον αέρα ζωντανής εκπομπής, με τους Λιβανέζους καλεσμένους να πιάνονται στα χέρια ενώ συζητούσαν για τον αποκεφαλισμό ξαδέρφου τους από το Ισλαμικό Κράτος.

Ο υποστηρικτής του Άσαντ και πρώην βουλευτής Ahmad Shalash εμφανίστηκε στο πολιτικό talk show «Bel Moubashar» με τον ισλαμιστή ηγέτη Bilal Daqmaq και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Ο παρουσιαστής Rawad Daher ξεκίνησε τη συζήτηση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στον Shalash και την οικογένειά του για τη φριχτή τους απώλεια. Στη συνέχεια ζητήθηκε από τον Damqaq, αυστηρό κριτή του καθεστώτος Άσαντ, αν θα ήθελε να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

«Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στον συριακό λαό για όσους έχουν σκοτωθεί…» είπε ο Daqmaq πριν τον διακόψει ο Shalash. «Αδερφέ, σε ρώτησε αν μου εκφράζεις τα συλλυπητήριά σου ή όχι». Ο Daqmaq του απάντησε τότε «δεν σε αφορά» και τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο μετά την τεταμένη στιχομυθία τους.

Η αντιπαράθεσή τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε άγριο καβγά με γροθιές και μπουγέλωμα, με το βίντεο να κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου. Ενώ ο Duqmaq αποχώρησε από την εκπομπή, ο Shalash παρέμεινε στο talk show.


Δείτε το βίντεο:


Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours