________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η φωτογραφία δείχνει τον ηλικίας 71 ετών πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ να εξέρχεται από τη φυλακή.Είχε μπει πριν 4 χρόνια για διαφθορά περιορισμένης κλίμακας.
Ο ήρωας του Ισραήλ Αριέλ Σαρόν,κι αυτός έγινε πρωθυπουργός. Και του πέρασαν χειροπέδες, με τις οποίες πέρασε το τελευταίο διάστημα της ζωής του. Είχε κερδίσει πολέμους, μεγάλωσε το Ισραήλ σε έκταση και σε δύναμη, αλλά τα δυνατά κράτη γίνονται με δυνατούς και δρακόντειους νόμους, οι οποίοι χρειάζονται Κιγκινάτους.


Ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ Μοσέ Κατσάβ έγινε ο πρώτος Ισραηλινός πρόεδρος που επισκέφθηκε επίσημα την Ελλάδα. Λίγο καιρό αργότερα, δυο υπαστυνόμοι μπήκαν στο προεδρικό μέγαρο και τον συνέλαβαν. Εκανε κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε μέρα στα γραφεία μεγαλοπολιτικών και μεγαλοδημοσιογράφων στην Ελλάδα: Παρενόχλησε σεξουαλικά δυο γυναίκες και τις εξανάγκασε σε συνεύρεση "για να μην χάσουν τη θέση τους".

Μπήκε φυλακή, έχασε φυσικά τη θέση του.
Πίσω τώρα στην Ελλάδα.

Ουδείς αμφισβητεί το μέγα πάρτι των εξοπλισμών ως προς τις μίζες.


Ο γάλλος "οπλάς" Μισέλ Ζοσράν, που είχε το ρόλο να δίνει μίζες καταλυπημένος είχε δηλώσει την εποχή εκείνη (πάρτι εξοπλισμών-Ολυμπιακοί αγώνες) ότι "εμείς οι Γάλλοι χάσαμε τη δουλειά γιατί οι αντίπαλοίμας πλήρωσαν πολύ ψηλά τους πολιτικούς".

Ο σύμβουλος του Υπουργείου Αμυνας και Δημ. τάξης την εποχή εκείνη (Σιφοράϊ κλπ) Αλ Πολυμενόπουλος με έγγραφη έκθεσή του αποκάλυψε ότι οι μίζες πέρασαν και απο το το ΚΥΣΕΑ με τόσο ωμό τρόπο, ώστε ο Κωστάκης ο Σημίτης είτε πρέπει να δηλώσει (και να αποδειχθεί) βλάξ, είτε (και αυτό να αποδειχθεί) εξαπατημένος...

Οι αμερικανικές αρχές διεξήγαν έρευνα για τις μίζες που πήρε η περίφημη "Γκόλντμαν Σάκς" προκειμένου να "εξαπατήσει" την ευρωπαική ένωση( η Γερμανία των αδελφών Σημίτη ήθελε πολύ ευχαρίστως να εξαπατηθεί...) για ναμπεί η Ελλάδα στην Ευρωζώνη.


Τον Γενάρη του 2000 η Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή είχε χειροπιαστά στοιχεία για αεροπλάνα και βαπόρια που έρχονταν γεμάτα

"ομογενείς" να ψηφίσουν στην Ελλάδα με πληρωμένα εισιτήρια και ξενοδοχεία.
Ξαφνικά εντελώς μας είπε να ξεχάσουμε τους φακέλλους "γιατί πρέπει να ξαναβγεί ο Σημίτης και να τελειώσει τη δουλειά με τους Γερμανούς γιατί αυτό θέλει η Γερμανία". Ψάξτε ρεπορτάζ εκείνης της εποχής μεταξύ των οποίων και δικά μας στον "Αδέσμευτο Τύπο" κλπ
Ηταν η "δουλειά" με την ευρωζώνη, τα εξοπλιστικά (πρόγραμμα 1997-2004 Σημίτη, Ακη, Γιάννου), οι Ολυμπιακοί με Γιάννα και Λαλιώτη στα βασικά πόστα κλπ.

Ο Γιάννος εκείνη την εποχή έφτιαχνε την περίφημη βίλα με τον σύμβουλό του Γιάννη Στουρνάρα στο διπλανό οικόπεδο και παραδίπλα τον Γάλλοπρεσβευτή.

Η γαλλική "Λιμπερασιόν" και το γερμανικό "Σπήγκελ" έγραψαν εκείνη την εποχή ότι ο Ακης και ο Γιάννος "τάπαιρναν χοντρά"για τα οπλικά συστήματα.
Οι υπουργοί μας ανακοίνωσαν ότι έκαναν μηνύσεις και ...δικαιώθηκαν στα γαλλικά και γερμανικά δικαστήρια..

Απο τότε τους ζητάμε να μας φέρουν μεταφρασμένα τα πρακτικά της δίκης τους και τις αποφάσεις για να διαπιστώσουμε αν έγιναν κανονικές η σικέ δίκες κλπ. Ακόμα τα περιμένουμε.
Οι Λιακουνάκοι, οι Δαφέρμοι, οι Ευσταθίου, οι Χουμπαυλήδες, κ.α στην Ελλάδα παρέα με δημοσιογράφους σε τρελά παρτι στη Μύκονο, στην Ελβετία και όπου υπάρχει θέρετρο.
Στην Ελλάδα ο "οπλάς" Δαφέρμος κυκλοφορούσε με λευκό ποινικό μητρώο...

Ο Γιάννος αν και πιάστηκε σε μίζες και λίστες πήρε πολύ πρόσφατα φορολογική ενημερότητα και πούλησε (;) τη βίλα στη Σύρο, ενώ η συζυγος Στουρνάρα τρέχει στα δικαστήρια τον Βαξεβάνη γιατι τόλμησε να γράψει ότι η οικογενειακή τους εταιρεία έκανε χρυσές δουλειές με το ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ.

Πέρασαν λοιπόν τόσα χρόνια και ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ με την συνέργεια ορισμένων ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΕΘΑΨΑΝ τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς για να μην αποκαλυφθεί το πάρτι με τις μίζες έγκαιρα.
Πέρασαν τα χρόνια και το Συμβούλιο της Επικρατείας μας είπε ότι παρεγράφησαν και δεν ανοίγουν.
Αυτοί που τις παρέγραψαν γιατί δεν έχουν νομικές συνέπειες;Σημερινή σοβαρή εφημερίδα (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) γράφει ότι το δεξί χέρι του Γιώργου Παπανδρέου στις κυβερνήσεις του Γιάννης Ραγκούσης φιλοξενούσε τον γνωστό Τόμσεν του ΔΝΤ στην Πάρο πολύ ΠΡΙΝ προσφύγουμε στο ΔΝΤ και αυτή η είδηση "δένει" με τις παράλληλες προφανώς συνομιλίες ανεπίσημα του Γιωργάκη με τον Στρός Κάν, ο οποίος πήγαινε για πρόεδρος στη Γαλλία, αλλά τον πρόλαβαν τα σεξοσκάνδαλα...

Ψάχνουμε ακόμα να βρούμε διάψευση του Ραγκούση, όπως ψάχνουμε και δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη για τις μπίζνες με το λεηλατημένο Ερρίκος Ντυνάν", τις οποίες έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη...
Άλλη εφημερίδα (ΒΗΜΑ) έχει πρώτο θέμα το "όραμα" της Φωφης Γεννηματά να γίνει ηγετική δύναμη στους σοσιαλιστές, αλλά λέξη για την αποκάλυψη πορίσματος που λέει ότι ο συζυγός της οδοντίατρος ήταν αργόμισθος με μισθό σουπερ στο Ερρίκος Ντυνάν...
Ελλάδα 2017.
Ο φαρισαίσμός καλά κρατεί...
Πηγή ntokoumenta
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours