________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Δεκάδες ειδικά διασκευασμένα οχήματα, ώστε να χρησιμοποιηθούν σε βομβιστικές επιθέσεις είχαν κατασκευασθεί από τους τζιχαντιστές του αποκαλούμενου Ισλαμικού Χαλιφάτου και εκτίθενται πλέον στο αρχηγείο της Ομοσπονδιακής αστυνομίας στη συνοικία Hamam al-Qalil της Μοσούλης, μετά την ανακατάληψη της πόλης από τις ιρακινές κυβερνητικές δυνάμεις.
Τα διασκευασμένα οχήματα, πολλά σε στυλ  «Mad Max», θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε βομβιστικές επιθέσεις αλλά και σε συνθήκες μάχης με ειδική αυτοσχέδια θωράκιση.Ένα από τα οχήματα που βρήκαν οι Ιρακινοί ήταν ακόμη στη διαδικασία της μετατροπής του, με μισοτελειωμένη θωράκιση. Μερικά από τα οχήματα είναι μπουλντόζες στις οποίες έχει προστεθεί πρόχειρη θωράκιση.

Ένα από τα διασκευασμένα οχήματα είχε εφοδιασθεί με κανόνι από τεθωρακισμένο T-55 tank.Παρ΄όλο που το σύστημα δεν διαθέτει την προστασία και την ευελιξία ενός πραγματικού τανκ ήταν κατάλληλα καμουφλαρισμένο ώστε να περνά απαρατήρητο από τα βομβαρδιστικά της υπό τις ΗΠΑ «συμμαχίας των προθύμων». zougla.gr 

Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours