________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Ο Τούρκος σεφ Nusret Gökçe έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο αλατίζει το κομμένο κρέας.

Όμως η απάντηση έρχεται από την Κρήτη… όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Συγκεκριμένα, σε γλέντι βάφτισης στην Ασή Γωνιά στα Χανιά, ο Βαγγέλης Μπικάκης ή Μπίλιας με τη βοήθεια της… κοιλιάς του, αλατίζει τις μπριζόλες λίγο πριν τις βάλει για ψήσιμο.


Δείτε το βίντεο: 


Δείτε κι εδώ
loading...



Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours