________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GRΚριός
21 ΜΑΡΤΙΟΥ-20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Με τον Ερμή, θα καταφέρεις να εκφράσεις αυτά που νιώθεις πιο εύκολα, ενώ η Νέα Σελήνη στις 23 θα σου δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεσαι. Το πάθος κυριαρχεί και οι σχέσεις σου βελτιώνονται. Αν είσαι μόνη, μια περιπέτεια θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και η καθημερινότητά σου να αλλάξει. Αγαπημένα σου πρόσωπα αναζητούν τη συντροφιά σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι καλή περίοδος για να ξεκινήσεις ένα σχέδιο ή να συζητήσεις για επιχειρηματικά και δημιουργικά θέματα. Δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό και τα εμπόδια προσπερνιούνται. Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις την οικονομική σου κατάσταση και να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Ταύρος
21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-21 ΜΑΪΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου ως τις 4, ο έρωτας σε περιμένει. Κάνε ένα διάλογο, ήρεμο και ειλικρινή με το σύντροφό σου για να ενισχύσεις τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, η γοητεία σου θα είναι αποτελεσματική και είναι πιθανό να γνωρίσεις κάποιον που σε ιντριγκάρει. Η Νέα Σελήνη στις 23 μπορεί να φέρει μια μετακόμιση ή ένα νέο συγκάτοικο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές, όμως κάνεις άλματα στον επαγγελματικό τομέα. Οι ανώτεροί σου σε θαυμάζουν και σε στηρίζουν. Αν θέλεις να αλλάξεις δραστηριότητες, η περίοδος είναι ευνοϊκή. Κάποια απρόσμενα έξοδα μπορεί να προκύψουν και να χρειαστεί να περιοριστείς.

Δίδυμοι
22 ΜΑΪΟΥ-21 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Αν είσαι μόνη, αυτή η περίοδος είναι πολύ τονωτική, καθώς θα φέρει πολλές ευκαιρίες νέων γνωριμιών. Η Αφροδίτη, από τις 5 στο ζώδιό σου, τονίζει τα συναισθήματά σου και την αναγκαιότητα του έρωτα στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχυθεί, όπως και η σχέση με το σύντροφό σου. Προσοχή σε παραπλανήσεις ή μια απογοήτευση στα μέσα του μήνα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Για να πετύχεις τους στόχους σου, δε διστάζεις να βγεις από το καβούκι σου και να ρισκάρεις. Θα αναδείξεις τα ταλέντα σου και μπορεί να πάρεις μια προαγωγή. Αν ψάχνεις για εργασία, αυτό το διάστημα είναι πιο εύκολο να βρεις. Η οικονομική στενότητα δε σου επιτρέπει να κάνεις τις αγορές που επιθυμείς.

Καρκίνος
22 ΙΟΥΝΙΟΥ-22 ΙΟΥΛΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου αποφεύγοντας εντάσεις, ζήλια και πάθη. Το φλερτ κυριαρχεί, αλλά δεν είναι ουσιαστικό, γι’ αυτό πρόσεχε, καθώς ίσως να παραπλανηθείς από ένα πρόσωπο και να μπλεχτείς σε μια μυστική σχέση. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κυριαρχεί η μοναξιά, αλλά μη χάνεις τις ελπίδες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η περίοδος είναι αποτελεσματική. Έχεις τη φιλοδοξία να βελτιώσεις την καριέρα σου και
να αναπτύξεις τα σχέδιά σου. Μια απρόσμενη είδηση από ανωτέρους σου μπορεί να σε αποδιοργανώσει. Προσοχή στις εντάσεις στα μέσα του μήνα. Η βελτίωση των οικονομικών σου είναι πιθανή.

Λέων
23 ΙΟΥΛΙΟΥ-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Τα συναισθήματά σου θα είναι πολύ έντονα. Θα έχεις μια τάση να ζήσεις την περιπέτεια κι αυτό μπορεί να κλονίσει τη σχέση σου. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Αν έχεις γνωρίσει κάποιον πρόσφατα, μη βιαστείς να επισημοποιήσεις τη σχέση σας. Μια ρωσική παροιμία λέει «Γρήγορος γάμος, γρήγορες λύπες».
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Πάρε πρωτοβουλίες και οργανώσου, αλλά μην εμπιστεύεσαι ούτε κοντινά σου πρόσωπα. Ανταγωνιστές και κρυφοί εχθροί μπορεί να αμαυρώσουν τη φήμη σου ή να υπονομεύσουν τα σχέδιά σου. Ο Άρης, από τις 21 στο ζώδιό σου, θα σου δώσει την απαραίτητη δύναμη για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Η σύνεση στον οικονομικό τομέα είναι αναγκαία, μη ρισκάρεις.

Παρθένος
24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Η κατανόηση και το συναίσθημα κυριαρχούν και με την Πανσέληνο στις 9 να κάνεις σχέδια για μια νέα σχέση ή έναν απόγονο. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε στηρίζουν. Αν είσαι μόνη, παρά την αγάπη σου για την ελευθερία, μια γνωριμία μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Απόφυγε τις περίπλοκες καταστάσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η ενασχόλησή σου με την καριέρα εντείνεται και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Ο Κρόνος σου ζητά να είσαι οργανωμένη για να τα καταφέρεις και να σκέφτεσαι το οικονομικό σου μέλλον. Προσπάθησε να ρυθμίσεις εκκρεμότητες.

Ζυγός
24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Μια κρίση είναι πιθανή στη σχέση σου, καθώς δεν μπορείς να αντισταθείς στο φλερτ. Μπορεί να νιώθεις παγιδευμένη σε ένα παρελθόν με ανοιχτούς λογαριασμούς και οι επιθυμίες σου να μη συμβαδίζουν με τις υποχρεώσεις σου. Όμως, έχεις ανάγκη να βγεις, να διασκεδάσεις και να ζήσεις ερωτικές συγκινήσεις αναβάλλοντας πολλά πράγματα που σε βαραίνουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Φρόντισε να αξιολογήσεις με ακρίβεια κάθε ρίσκο, καθώς ένα λάθος είναι πιθανό. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση μπορεί να παρουσιαστεί και να σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Οικονομικά, θα συνειδητοποιήσεις πως είναι εύκολο να ξοδεύεις και δύσκολο να αποταμιεύεις. Απόφυγε το δανεισμό και διατήρησε τις ισορροπίες.

Σκορπιός
24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ-22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ξεχειλίζεις από ενέργεια και προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Αν βίωνες μια απομάκρυνση ή παρεξηγήσεις, ήρθε η στιγμή να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Θα βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να ξεκαθαρίσεις και να βγεις από τη ρουτίνα. Αν είσαι μόνη, ένας κεραυνοβόλος έρωτας με διάρκεια θα σου χτυπήσει την πόρτα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Οι προσπάθειές σου ανταμείβονται. Αν περιμένεις το πράσινο φως για να αφοσιωθείς σε νέα σχέδια, θα το έχεις, αρκεί να κινηθείς με διπλωματία. Από τις 21, με τον Άρη, οι έγνοιες στην καριέρα πολλαπλασιάζονται. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται μέσα από ένα δάνειο, μια προσφορά ή από το σύντροφό σου.

Τοξότης
23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ-21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Έχεις ανάγκη να βρεθείς πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνετε μαζί μακρινές αποδράσεις. Από τις 21 με τον Άρη, ανταποδίδεις συμπεριφορές και δεν κάνεις εύκολα συμβιβασμούς. Αν είσαι μόνη, αναζητάς τη συναισθηματική ασφάλεια, όμως ο Κρόνος σου ζητά να κάνεις ακόμη υπομονή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην μπλεχτείς σε επαγγελματικές περιπέτειες χωρίς να το έχεις σκεφτεί αρκετά. Μια αλλαγή ή μια προαγωγή είναι πιθανή. Κάνε σωστή διαχείριση στα οικονομικά σου και μην αφήνεις αγαπημένα πρόσωπα να σε επηρεάζουν. Από τις 21 μπαίνεις σε μια δυναμική περίοδο.

Αιγόκερως
22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Σκέφτεσαι πάντα λογικά και είσαι διαλλακτική, όμως κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές μπορεί να φέρουν ανατροπές στην προσωπική ή την οικογενειακή σου ζωή. Κυριαρχεί ο εκνευρισμός και το ενδεχόμενο ενός χωρισμού είναι πιθανό. Αν είσαι μόνη, έχεις ανάγκη να απολαύσεις την ελευθερία σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πιθανό να βιώσεις εντάσεις στη δουλειά λόγω οικονομικών θεμάτων. Ο Άρης μπορεί να σε κάνει πολύ νευρική και να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Μη μιλάς χωρίς να σκέφτεσαι. Ασχολήσου περισσότερο με τη διαχείριση των οικονομικών σου. Είναι δύσκολο να κάνεις οικονομία, ωστόσο χρήματα που θα έρθουν απρόσμενα προς το τέλος του μήνα μπορεί να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Υδροχόος
21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ο σύντροφός σου θέλει να σε βγάλει από τη ρουτίνα. Μετακινήσεις και συζητήσεις είναι συχνές. Από τις 21 όμως ο Άρης φέρνει αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Μια κρίση ενδέχεται να οδηγήσει σε απομάκρυνση για ένα διάστημα. Αν είσαι μόνη, μπορεί να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, αλλά απόφυγε να μιλήσεις για δεσμεύσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα έχεις πρόοδο στην καριέρα, όμως μην τα περιμένεις όλα στο πιάτο. Κάποιες αλλαγές θέσης, ωραρίου ή οργάνωσης είναι πιθανές. Η τύχη είναι με το μέρος σου. Ασχολήσου με τα έξοδά σου και προσπάθησε να ισορροπήσεις το budget σου. Προσγειώσου στην πραγματικότητα, ο Κρόνος θα σε βοηθήσει.

Ιχθύες
20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ-20 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΕΡΩΤΑΣ: Ζεις σε καλοκαιρινούς ρυθμούς και λίγη τρέλα επιτρέπεται. Η αρμονία βασιλεύει και η ευτυχία είναι βέβαιη. Βγαίνεις, φλερτάρεις, συζητάς χαλαρά και περνάς όμορφες στιγμές. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή και αν είσαι μόνη, μπορεί ένας κεραυνοβόλος έρωτας να σου δημιουργήσει την ανάγκη μιας σοβαρής δέσμευσης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα σου, καθώς τα εμπόδια που αντιμετώπιζες εξαφανίζονται. Δουλεύοντας ομαδικά, θα συναντήσεις την επιτυχία. Οι φιλοδοξίες σου αυξάνονται. Ασχολήσου με οικονομικά θέματα και απόφυγε τις σπατάλες.
eirinika.gr
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours