________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Οι εικόνες της θηριωδίας από την πολύπαθη Μοσούλη δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά διέρρευσε βίντεο με σοκαριστικές εικόνες, οι οποίες δείχνουν άνδρες που φορούν στολές του ιρακινού στρατού να πετάνε τζιχαντιστές στο κενό από κτίριο και μετά να τους «γαζώνουν» με τα όπλα τους.

Το βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, σύμφωνα με το BBC, δείχνει στρατιώτες του ιρακινού στρατού να έχουν στα χέρια τους αιχμαλώτους που ισχυρίζονται ότι είναι μέλη του ISIS, να τους χτυπούν βάναυσα και μετά να τους οδηγούν στην άκρη ενός λόφου, να τους πετούν στο κενό και μετά να τους πυροβολούν.

Η ιρακινή κυβέρνηση ερευνά το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ιστολόγιο του Mosul Eye. Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε ότι εάν το βίντεο είναι πραγματικό, οι υπεύθυνοι πρέπει να προσαχθούν στη δικαιοσύνη.

Η οργάνωση HRW ανέφερε ότι έχει εντοπίσει το σημείο όπου γυρίστηκε το βίντεο, χάρη σε δορυφορικές φωτογραφίες. Δεν γνωρίζει όμως πού γυρίστηκαν τα τρία άλλα, στα οποία άνδρες ντυμένοι με στολές του στρατού και της αστυνομίας ξυλοκοπούν κρατούμενους.

Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours