________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί λατρεύουν τη Δεύτερη Τροποποίηση του Συντάγματός τους, η οποία ήρθε το 1791 για να εκχωρήσει «το δικαίωμα στον λαό να φέρει όπλα».
Ο νομοθέτης δεν υπολόγιζε όμως ότι θα υπήρχαν άνθρωποι σαν τον Μελ Μπερνστάιν, ο οποίος έχει στην κατοχή του δικό του πεδίο μάχης αλλά και ένα πολεμικό μουσείο πια ώστε να στεγάσει την απίστευτη σε έκταση και σύλληψη συλλογή των όπλων του.
Γνωστός ως «Dragon Man», ο Μελ έχει 200 πολυβόλα, αλλά και 80 στρατιωτικά οχήματα. Κάποιος χρειάζεται πάνω από δυο ώρες για να δει ό,τι έχει να προσφέρει ο σκληροτράχηλος συλλέκτης, την ίδια ώρα που ο θησαυρός του κοστίζει πάνω από 10 εκατ. δολάρια!
dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg1
Πλάι στα όπλα και τα άρματα μάχης, φιγουράρουν αναμνηστικά από τον Πρώτο Παγκόσμιο αλλά και τον Πόλεμο του Βιετνάμ, στον οποίο κατατάχθηκε ο Μπερνστάιν στην τρυφερή ηλικία των 18 ετών, αν και δεν πολέμησε πραγματικά ποτέ, περνώντας τη θητεία του σε αποθήκη οπλισμού στο Τέξας.
dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg2
Αργότερα άνοιξε ένα μαγαζί με μοτοσικλέτες στη Νέα Υόρκη, που έγινε μάλιστα αρκετά δημοφιλές, πριν μετακομίσει στο Κολοράντο με νέα όνειρα στη φαρέτρα του. Τώρα ήθελε να πουλά όπλα, έφτιαξε τελικά έναν χώρο για paintball αλλά και ένα μουσείο για να στεγάσει την τεράστια συλλογή του.
dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg3
Συνοδοιπόρος ήταν πάντα η γυναίκα του, η οποία σκοτώθηκε ωστόσο το 2012 από δυστύχημα με καπνογόνο, την ώρα που γύριζαν ένα διαφημιστικό κλιπάκι για τον χώρο τους.
dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg4
Αυτή είναι εν συντομία η ιστορία του Dragon Man, του Αμερικανού με την πιο εντυπωσιακή ιδιωτική συλλογή όπλων…

dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg5 dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg6 dkfdgfgfgddgrshyrthtgdrg7

Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours