________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Μας άλλαξαν τα φώτα στην κυριολεξία...

Έχουμε φτάσει στο σημείο, να χωρίζουμε μέσα από το... facebook. Το αρχαίο ρητό "Τα εν οίκω μη εν δήμω" πάει περίπατο, όπως πάει περίπατο όλος ο Ελληνικός τρόπος ζωής. Δεν χρειαζόμαστε πλέον την "κατίνα" της γειτονιάς να μας ξεφωνίσει. Το κάνουμε και μόνοι μας και μάλιστα σε πρώτη ευκαιρία.

Και όλα αυτά, δεν είναι λόγω κρίσης. Όχι. Αυτά φέρανε την κρίση. Η διασπορά της ελευθεριότητας από τα λαμόγια, ήταν το όχημα για να μας φάνε την Χώρα.
Τα κανάλια τους ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό, που διαπαιδαγώγησαν έτσι την κοινωνία. Εδώ και 27 χρόνια τώρα, αντί να βλέπουμε στην οθόνη μας σημαντικούς ανθρώπους και πράξεις ώστε να παραδειγματιζόμαστε εμείς, αλλά κυρίως τα παιδιά μας, μας έβαζαν να βλέπουμε από το πρωί ως το βράδυ, νταχντιρτί και τρα λα λα από ατάλαντους, διαφθείροντας μας στην κυριολεξία. Πόσο να αντέξει η νοικοκυρά η κακομοίρα όταν βλέπει ότι αυτή κοπιάζει

και αγωνιά, ενώ όλες οι ξετσίπωτες σουρλουλούδες ζούν στον "αφρό" και κυρίως, να χαίρουν εκτίμησης από τους τριγύρω -έστω και για λίγο-. Ειδικά τα παιδιά που μεγάλωσαν μέσα σε αυτό το σκηνικό και θεωρούν φυσιολογική όλη αυτή την ελευθεριότητα είναι το κύριο δράμα της Ελληνικής κοινωνίας, Όταν η πουτανιά φεύγει από τα μπουρδέλα και μπαίνει στα σπίτια των νοικοκυραίων, τότε κλάφτα Χαράλαμπε... Όταν η νοικοκυροσύνη φεύγει, έρχεται ο Σόιμπλε με την Λαγκάρντ και την τοκογλυφική τους παρέα.

Δείτε παρακάτω την πρώην του... Βασάλου (Κι αν τυχόν και δεν ξέρετε ποιος είναι ο Βασάλος, μην το δείχνετε παραπέρα διότι κινδυνεύετε να χαρακτηριστείτε εξωγήινοι), πως "δίνεται" από μόνη της δημόσια, για ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά την προσωπική της ζωής.


Εδώ στο MATI GR διατηρούμε και στήλη gossip, δημοσιεύοντας διάφορα ευχάριστα και περίεργα καμώματα "επωνύμων" στα πλαίσια του "λέμε και καμιά μακακία να περάσει η ώρα", αλλά πάντα σε χαλαρά επίπεδα επειδή δεν θέλουμε να συμμετέχουμε στην δηλητηρίαση της ψυχής σας και του μυαλού σας. Ως παράσημο δε, εκλαμβάνεται το γεγονός ότι δεν δημοσιεύσαμε καμία είδηση για το Survivor, πλην ελαχίστων πέριξ ειδήσεων, που έπρεπε να δημοσιευθούν.
Αυτά, και... ο Θεός βοηθός

MATI GR
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours