________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Η νεκροψία - νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά έδειξε ότι στο κρανίο του παιδιού υπήρχε βολίδα πυροβόλου όπλου!

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει ο θάνατος ενός 11χρονου αγοριού το βράδυ της Πέμπτης  κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επί της οδού Βαρελά.Το παιδί λιποθύμησε στις 21.30 κατά τη διάρκεια γιορτής για τη λήξη της σχολικής περιόδου και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, παρουσία γονιών και συμμαθητών του.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διασωληνομένο με τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψής  από τους γιατρούς το αγόρι κατέληξε.

Ακολούθησε νεκροψία - νεκροτομή από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, ο οποίος διαπίστωσε ότι στο κρανίο του παιδιού υπήρχε βολίδα πυροβόλου όπλου!

«Μας έφεραν το παιδί νεκρό με αιφνίδια απώλεια αισθήσεων από παθολογικό αίτιο. Διακρίναμε ένα μικρό τραύμα στο πάνω δεξί μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια εντοπίσαμε βολίδα πυροβόλου όπλου που είχε προκαλέσει ωστική βλάβη και βλάβη στον εγκέφαλο», τόνισε ο ιατροδικαστής.

Οι αρχές ερευνούν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και να προέρχεται η «αδέσποτη» σφαίρα από όπλο που χρησιμοποιήθηκε σε ένα γλέντι κοντά στο σημείο. Ειδικότερα ερευνούν σημεία για τα οποία είχαν λάβει κλήσεις για άσκοπους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα και με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο θάνατος του παιδιού της πέμπτης Δημοτικού δεν προκλήθηκε από την πτώση και το τραύμα στο κεφάλι αλλά από άλλη αιτία
thetoc.gr
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours