________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


Όσοι παρακολουθείτε το MATI GR, θα έχετε καταλάβει ότι, δεν ασχολούμαστε καν με την πολιτική ζωή, όσον αφορά πάντα, το δούλεμα που πέφτει με δηλώσεις και αποφάσεις σχετικά με την δήθεν διαπραγμάτευση και όλα αυτά για την ανύπαρκτη κρίση. 
Θεωρούμε ότι όλα αυτά, καμία σχέση δεν έχουν με οικονομία και είναι απλά τρικ για να

μας πείσουν να δεχτούμε την αλλαγή σκηνικού που επιχειρείται. Πόλεμοι "καρχαριών" είναι και εμείς απλά την πληρώνουμε γιατί μας κρατούν στο σκοτάδι με τα ΜΜΕ τους.
Δεν μπορούμε όμως, να μην σκάμε και στα γέλια με τις επινοήσεις τους... Οι απίστευτοι, κάνουν το παν για να μας τουμπάρουν μπερδεύοντας μας... Μέχρι και γλυκούληδες γίνονται γι αυτό... Δείτε δήλωση του Σόιμπλε και σκάστε στα γέλια...

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, σε δηλώσεις του στο Βερολίνο, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές θα καταλήξουν σε μια συμβιβαστική συμφωνία αυτή την εβδομάδα, ενόψει και του Eurogroup της Πέμπτης.

 «Θα το καταφέρουμε την Πέμπτη. Θα δείτε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Σόιμπλε, χωρίς ωστόσο, να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες για τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της λύσης.

Μια ακόμα δήλωση του Γερμανού είχε να κάνει με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

"Ο Ευκλείδης Τσκαλώτος είναι εξαιρετικός υπουργός Οικονομικών και σκληρός διαπραγματευτής, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας δεν του δείχνει αρκετή εμπιστοσύνη", είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας.
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours