________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Δεν έρχονται... Τους φέρνουν για να μείνουν! Που; Μέσα στα σπίτια μας...

Τώρα στην Γερμανία, πριν στην Ιταλία, σύντομα παντού... 

Μια Γερμανίδα, κάτοικος της πόλης Νίχαϊμ στη Γερμανία, έλαβε έξωση από το Δήμο της πόλης επειδή το κτήριο που στεγάζεται το διαμερισμά της δόθηκε, με απόφαση του Δήμου, σε μουσουλμάνους για να το κατοικήσουν.

Η καθ' όλα νόμιμη φορολογούμενη πολίτης, δικαίως διαμαρτυρήθηκε για την έξωση από το σπίτι της, στο οποία έζησε μια ολόκληρη ζωή και θέλει να περάσει τα γεράματά της. Όμως "τόλμησε" να καταγγείλει την πρακτική αυτή της Δημοτικής αρχής σε τοπική εφημερίδα.

Ποιος είδε το Δήμαρχο και δεν φοβήθηκε!

Ο Δήμαρχος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι είναι λυπηρό που τόλμησε να δημοσιοποιήσει το θέμα η ένοικος και μάλιστα, αφού της έκαναν και χάρη που την ειδοποίησαν νωρίς, ώστε να έχει χρόνο για να φύγει!!!

Ο Δήμαρχος όμως γιατί δε δίνει άραγε το δικό του το σπίτι να μείνουν οι μουσουλμάνοι;


Τα ίδια είχαν γίνει και το 2016 στην Ιταλία, στο ξενοδοχείο του Luigi Fogli στο Ficarolo της επαρχίας Rovigo κοντα στη Βενετία. 

Αστυνομικοί της Gendarmeria και άλλοι υπάλληλοι του Ficarolo έφτασαν στο ξενοδοχείο και ζήτησαν από τον ξενοδόχο να αφήσει 15 Αφρικανούς .„μετανάστες“ να μπουν στο ξενοδοχείο για να μείνουν εκεί για αόριστο χρονικό διάστημα. Τις σκηνές που ακολούθησαν κινηματογράφησε η κόρη του.

Luigi Fogli: Αυτοί δεν θα μπουν εδώ μέσα! Δεν θα μπείτε μέσα! Αυτοί δεν θα μπουν εδώ μέσα! κραυγάζει ο Fogli και προσπαθεί να τους εμποδίσει να μπουν μέσα.

Όμως οι προσπάθειές του πήγαν χαμένες. Η Gendarmeria και οι άλλοι κρατικοί υπάλληλοι τον έσπρωξαν και μπήκαν στην είσοδο, ακολουθούμενοι από τους 15 Αφρικανούς, που κάθισαν στις πολυθρόνες του λόμπι.
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours