________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Απίστευτο κι όμως αληθινό το πώς συμπλέει η ακαδημαϊκή κοινότητα με τα νέα ήθη της κοινωνίας.

Όποιος ονειρεύεται μια καριέρα στο… Instagram αλλά δεν ξέρει τον τρόπο, έχει πλέον ένα πανεπιστήμιο στην Κίνα στο πλευρό του, το οποίο προσφέρει κανονική εκπαίδευση διασημότητας.
Το Βιομηχανικό και Εμπορικό Κολέγιο Yiwu (YWICC) κοντά στη Σαγκάη παρέχει μαθήματα που θα λειτουργήσουν ως εφόδια για τους σπουδαστές που αποζητούν την πολυπόθητη online φήμη.
AP_17169334810584
Από μαθήματα μέικ-απ μέχρι ντύσιμο στην πένα και χορό, το YWICC ξέρει τι χρειάζεται για να γίνεις ντίβα ή άσος των social media. Σε μια χώρα εξάλλου με 700 εκατ. χρήστες κινητού τηλεφώνου, μόνο εύκολο δεν είναι να ξεχωρίσεις στον ανταγωνισμό. Και ακριβώς επειδή μιλάμε για την Κίνα, η ιντερνετική φήμη παραμένει ένα από τα βαριά χαρτιά της επαγγελματικής αποκατάστασης, καθώς οι opinion makers του Facebook, του Twitter και του Instagram καθαρίζουν ακόμα και 46 εκατ. δολάρια ετησίως!Τριάντα τρεις φοιτητές έχουν ήδη ξεκινήσει τον τριετή κύκλο μαθημάτων που καταλήγει σε κανονικότατο πτυχίο, αφού ο σπουδαστής μαθαίνει από «αισθητική καλλιέργεια» και «ευαισθησία μόδας» μέχρι «δημόσιες σχέσεις» και τεχνικές επεξεργασίας εικόνας και βίντεο. Ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή για να πετύχεις, καθώς τα online celebrities της Κίνας έχουν εκατομμύρια followers και βγάζουν αντίστοιχα εκατομμύρια. Σύμφωνα μάλιστα με τη φίρμα Analysys International, η βιομηχανία online διασημότητας της Κίνας άξιζε περισσότερα από 10 δισ. δολάρια το 2016…
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours