________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Σχόλιο MATI GR: Εν τω μεταξύ, έχει ομολογηθεί, ότι την χειραφέτηση των γυναικών την δημιούργησαν μερικές δεκαετίες πριν, για να πάρουν την γυναίκα από το σπίτι για να την φορολογούν κι αυτήν, και να μην είναι μητέρα και αφέντρα στον οίκο της. 
Και έρχονται τώρα, και μας λένε ότι αφού και η γυναίκα εργάζεται και κάνει ότι και ο άνδρας, κακώς έχουμε στο λεξιλόγιο μας τον διαχωρισμό γυναίκα-άνδρας.
Τώρα μπήκε και νόμος, ότι θα σου παίρνουν τα παιδιά από 4 ετών στα προ προ προ προ νηπιαγωγεία, ώστε να τα φλομώνουν αυτοί με τις νέες αρρωστημένες θεωρίες τους και η μάνα και ο πατέρας να μην έχουν κανέναν ρόλο στην διαπαιδαγώγηση τους.

Οι άνθρωποι μιλάμε είναι άσσοι στην προπαγάνδα... Επιστήμη τους είναι να τρελαίνουν τον κόσμο και απλά το κάνουν... Μας τρελαίνουν.... Για να μην έχει η κοινωνία καμιά συνοχή... Να μην έχει κανείς αποκούμπι την "θεϊκή" οικογένεια και να είναι έρμαιο τους.

Όπως με το σύμφωνο συμβίωσης... Το έφερε η Ν.Δ. του Σαμαρά, (Αλήθεια... μέσα στον κακό χαμό της αφραγκίας μας, που βρήκαμε χρόνο να ασχοληθούμε με αυτό το ανύπαρκτο θέμα??) και μόλις υπήρξαν αντιδράσεις, είπαν με ύφος, ότι θα ισχύσει μόνο για ετερόφυλα ζευγάρια και μας τούμπαραν. Όταν ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ, το επέκτεινε και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια με την αιτιολογία πως, τρώμε πρόστιμα από την Ευρώπη γι' αυτόν τον διαχωρισμό και έτσι επεβλήθη δια της "φουστιάς". Το μόνο που δεν μας είπαν βέβαια, ήταν ότι η Ευρώπη δεν υποχρέωσε κανέναν να εισάγει το Σύμφωνο Συμβίωσης. Άλλωστε, υπάρχει ο πολιτικός γάμος για όσους θέλουν να τον επιλέξουν.

Το ότι υπάρχουν γιατροί που βροντοφωνάζουν ότι οι ομοφυλοφιλία είναι παρεκτροπή (ψυχολογική ή ορμονική, ή ακόμα και απλή φιληδονία) και όχι κάτι το φυσιολογικό, ούτε που θα τους ακούσετε στην ΕΡΤ και στα άλλα κανάλια... (άσε που οι περισσότεροι φοβούνται να εκφραστούν πλέον, για να μην χαρακτηριστούν ομοφοβικοί). 
Πατάνε στην υπόθεση "μπούλινγκ" για να μην πληγώνονται τα παιδάκια που έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις, αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές μας... (Αυτό κι αν είναι "φουστιά"...  Τι σχέση έχει το "μπούλινγκ" με το αν η μαμά θα λέγεται μαμά?). 
Αντισταθείτε και σώστε τα παιδιά σας διότι αν το βλέπουν ως φυσιολογικό και πάρουν "γεύση", δύσκολα θα επανέλθουν... Από το 0,5% που είναι η ομοφυλοφιλία τώρα, θα γίνει 30% στην επόμενη γενιά και πολύ πιθανόν μέσα σ' αυτό το ποσοστό, να είναι και τα παιδιά σας.
Όσοι δάσκαλοι έχουν λίγη τσίπα, ας αντισταθούν... Είναι χρέος τους.-
-------

Θα δείτε να σχολιάζονται αρνητικά τα παλιά αναγνωστικά στα σχολεία, τα οποία προωθούσαν την οικογένεια και τα «στερεότυπα» αγόρι-κορίτσι.

Φράσεις όπως το «φέρσου σαν κυρία» και «φέρσου σαν άνδρας» ψέγονται.

Παιχνίδια όπως «μπάλα για τα αγόρια», «κούκλα για τα κορίτσια» αντιμετωπίζονται με προβληματισμό.

Αφήνεται να εννοηθεί πως «μας επέβαλαν» το φύλο, το οποίο έχουμε σήμερα και μιλούν για «κοινωνικό φύλο» που στέκεται απέναντι στο βιολογικό.

Kαθηγήτρια αναφέρεται στα σεμινάρια «εμφύλων ταυτοτήτων» στο σχολείο της, τον λόγο παίρνει μια μαθήτρια Γυμνασίου, η οποία στηρίζει όλο αυτό που γίνεται και μιλά για «απελευθέρωση από στερεοτυπικές αντιλήψεις».

Όλα αυτά στην κρατική τηλεόραση!


Δείτε το σχετικό βίντεο

thesecretrealtruth
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. ΑΛΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή