________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


Τι και αν βγήκατε στο πρώτο ραντεβού και ήταν λιγομίλητος; Αυτός δεν είναι λόγος να σε αγχώνει πως έτσι "ήσυχος" θα είναι και στο σεξ.

Πολλοί άντρες είναι εσωστρεφής και δίνουν την εντύπωση πως και στο σεξ θα είναι ψυχροί ή αδιάφοροι.Τα φαινόμενα όμως απατούν, καθώς μπορεί να μην τα πηγαίνουν καλά στα λόγια αλλά τα πηγαίνουν καλά στις... πράξεις.

Και να γιατί λοιπόν το σεξ με έναν τέτοιο άνδρα μπορεί να είναι καλύτερο από έναν πιο εξωστρεφή:

Δεν είναι φαφλατάδες

Την παροιμία όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι τη θυμάσαι; Κάπως έτσι πάνε τα πράγματα και στο σεξ. Αυτοί που δεν χάνουν χρόνο στο merchandising, πουλάνε όντως το προϊόν, αν καταλαβαίνεις τι εννοούμε.

 Ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πώς το θελουν

Ακριβώς επειδή με τα λόγια δεν τα πάνε και τόσο καλά, έχουν μάθει να μιλάνε με τις πράξεις.

Κάνουν focus

Σε εσένα και την απόλαυσή σας! Γνωρίζουν ότι το σεξ είναι παιχνίδι για δύο και όχι για έναν, και δίνουν την προσοχή τους εκεί που πρέπει.

 Ξέρουν πότε να σωπαίνουν

Αφού είναι η δεύτερη φύση τους. Δεν θα τους ακούσεις να λένε υπερβολές στο κρεβάτι αλλά ό,τι πουν θα είναι αρκετό για να απογειώσει την αυτοπεποίθησή σου, όπως αναφέρει το followme.gr

Έχουν εμπειρία

Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Θα χρησιμοποιήσουμε πάλι μια παροιμία: Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι. Άλλωστε σκέψου ότι αυτή η sexy ηρεμία που έλκει εσένα, έλκει και πολλές, πολλές άλλες.

Εκπλήσσουν

Ακριβώς επειδή δεν περιμένεις τέτοια ένταση και τόσο σεξουαλισμό, φαίνονται τελικά ακόμα καλύτεροι εραστές από αυτούς που το περίμενες. 
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours