________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Το Instagram είναι το κατεξοχήν social media που τραβάει fashion icons και ανθρώπους που ασχολούνται με τη φωτογραφία, τη μόδα και την εμφάνιση γενικότερα. Πολλές φορές λοιπόν στα προφίλ διάσημων χρηστών αρκετοί δεν μπορούν να μαντέψουν την ηλικία των εικονιζόμενων προσώπων με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τα νέα είδωλα της νεολαίας.
Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Lure Hsu από την Ταϊβάν, η οποία είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και -πλέον- μοντέλο και fashionista. Έγινε γνωστή από την αδερφή της, Sharon, η οποία είναι ηθοποιός και την κάλεσε να παρακολουθήσει ένα ψυχαγωγικό σόου που συμμετείχε πίσω στο 2015. Τον Αύγουστο του ίδιου έτους, η Sharon πόσταρε τα «χρόνια πολλά» για τα γενέθλια της… 40χρονης αδερφής της.
Η 42χρονη λοιπόν σήμερα με την όψη εφήβου έχει εντυπωσιάσει πλήθος χρηστών των social media, οι οποίοι έχουν σπεύσει να κάνουν like στους

λογαριασμούς της σε Facebook και Instagram κατά χιλιάδες.
Η Lucy δεν έχασε την ευκαιρία, ποστάροντας φωτογραφίες από τη γεμάτη με άσκηση και μόδα, καθημερινότητά της. Η ίδια ισχυρίζεται ότι το μυστικό της είναι μόνο… τα φρούτα και το νερό.

ynrklw1 ynrklw2 ynrklw3 ynrklw4 ynrklw5 ynrklw6 ynrklw7ynrklw8
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours