________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR

Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2014 και τρια χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού και τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.Γιος του παράγοντα του ποδοσφαίρου Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη, ο 36χρονος επιχειρηματίας Δημήτρης διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με τον δεύτερο σύζυγο της μητέρας του Σωκράτη Κόκκαλη. Εξάλλου είναι Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος της Intrakat, συμφερόντων της οικογένειας Κόκκαλη.

Στο βιογραφικό του όπως αναφέρεται στο επίσημο σάιτ της εταιρίας: 

«O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το 2014 είναι Β’ Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικός Διευθυντής Real Estate Development της INTRAKAT. Επίσης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intradevelopment».

Με την Δούκισσα Νομικού είναι από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια  και απολαμβάνουν συχνά μαζί τα ταξίδια στην αγαπημένη τους Μύκονο, όπου ο γαμπρός ετοιμάζει νέα ξενοδοχειακή μονάδα. Μαζί παρακολουθούν συχνά και αγώνες της αγαπημένης του ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο γάμος έγινε στο εκκλησάκι του σπιτιού του Σάββα Θεοδωρίδη στη Μύκονο, ενώ λιγο πριν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τον γάμο η Δούκισσα Νομικού ανέβασε μια φωτογραφία όπου ξεκουράζεται κάνοντας ηλιοθεραπεία στο νησί.
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours