________ _ _ _ _ _ _
#
ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ MATI GR


Φαίνεται η εταιρεία να άκουσε τα παράπονα των χρηστών και πλέον μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες μέσω του mobile browser του instragram.

Όσοι χρησιμοποιείτε την δημοφιλής εφαρμογή Instagram για να μοιράζεστε φωτογραφίες με τους ακόλουθούς σας, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί και εσείς όπως και εμείς, γιατί δεν μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες από τον υπολογιστή και μόνο

από το κινητό μας τηλέφωνο.

Ωστόσο, φαίνεται η εταιρεία να άκουσε τα παράπονα των χρηστών και πλέον μπορούμε να ανεβάσουμε φωτογραφίες μέσω του mobile browser του instagram.

Μπαίνετε δηλαδή στην σελίδα του Instagram από τον υπολογιστή σας, βάζετε τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε και στην εφαρμογή και έπειτα αφού συνδεθείτε μεταβαίνετε στην mobile version της εφαρμογής, ώστε να μπορέσετε να ανεβάσετε φωτογραφίες απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Βέβαια, θα πρέπει να γνωρίζετε πως δεν θα έχετε τις δυνατότητες που έχετε με την εφαρμογή, δηλαδή να προσθέσετε φίλτρα, να ανεβάσετε κάποιο story ή να στείλετε direct μήνυμα σε κάποιον άλλον χρήστη, σύμφωνα με πληροφορίες από το techcrunch.com.

Οι επιλογές του να ανεβάσετε μία εικόνα από τον υπολογιστή σας θα είναι περιορισμένες, αφού θα μπορείτε μόνο να κάνετε περιστροφή και κόψιμο της εικόνας.

Όπως και να έχει όμως έγινε ένα πρώτο βήμα, και με την ανάπτυξη συνεχώς της εφαρμογής μπορούμε να ελπίζουμε για περισσότερα στο μέλλον.
Δείτε κι εδώ
loading...Κοινοποιήστε το στα παρακάτω κουμπιά
Share To:

blogsitegr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours